Makan tengah hari bersama Ketua Eksekutif, iCEPS - UiTM, iCEPS (Institute Of Continuing Education & Professional Studies (iCEPS), 2022)
Merapatkan ukhuwah antara pengurusan tertinggi iCEPS dan staf jabatan. Jamuan makan tengah hari ditaja sepenuhnya oleh Ketua Eksekutif iCEPS untuk meraikan staf jabatan.