Perbincangan KPP undergraduate homegrown iCEPS bersama Timbalan Dekan Akademik, Fakulti Pengurusan Perniagaan, UiTM - UiTM, iCEPS (Institute Of Continuing Education & Professional Studies (iCEPS), 2022)
Perbincangan mengenai kursus-kursus yang wajar dimasukkan ke dalam pelan pengajian program Post-Graduate in Business Administration seperti kursus-kursus yang menjurus kearah pengurusan sumber manusia.