Perbincangan tentang program Post-Graduate in Business Administration - UiTM, iCEPS (Institute Of Continuing Education & Professional Studies (iCEPS), 2022)
Perbincangan tentang program baharu iaitu Post-Graduate in Business Administration seperti penamaan program, kajian pasaran program, pelan pengajian, pemilihan kategori kursus-kursus dalam program dan sebagainya.