Perbincangan tentang pelaksanaan Program iCEPS bersama CESD - UiTM, iCEPS (Institute Of Continuing Education & Professional Studies (iCEPS), 2022)
Membincangkan tentang penjanaan no. matrik pelajar, kaedah pembayaran menggunakan KWSP dan perbincangan aktiviti semasa team-building akan datang.