Sijil Profesional Keselamatan Siber Lanjutan - UiTM, iCEPS (Institute Of Continuing Education & Professional Studies (iCEPS), 2022)
Modul dan kurikulum bagi program ini disediakan berdasarkan keperluan dan pasaran industri seiring dengan perkembangan teknologi masa kini. Kolaborasi penawaran program ini dijalankan dengan kerjasama Pakar Program yang juga pensyarah daripada Fakulti Sains Komputer & Matematik UiTM.