Sijil Profesional Keselamatan Siber Lanjutan (Advanced Cybersecurity) - UiTM, iCEPS (Institute Of Continuing Education & Professional Studies (iCEPS), 2021)
Program Sijil Profesional Keselamatan Siber Lanjutan (Advanced Cybersecurity) yang ditawarkan oleh iCEPS dengan kerjasama Pakar Program yang juga pensyarah daripada Fakulti Sains Komputer & Matematik UiTM Shah Alam. Program latihan ini dilaksanakan dalam tempoh dua (2) bulan.