Jabatan Undang-Undang UiTM Perak laksanakan sesi pengajaran kolaboratif untuk LAW346 - Mohd Zain, Muhamad Ikhwan (Universiti Teknologi MARA, Perak, 2025)
TAPAH, 15 Januari 2025 – Jabatan Undang-Undang UiTM Cawangan Perak Kampus Tapah berjaya menganjurkan program pengajaran kolaboratif bersama 200 pelajar kursus Pengenalan kepada Undang-Undang Perkongsian dan Syarikat (LAW346) secara atas talian.