Intersesi platform membantu pelajar Fakulti Sains Gunaan bergraduat - Abdullah, Siti Nur Azmu'i (Universiti Teknologi MARA, Perak, 2024)
TAPAH, 27 September 2024– Fakulti Sains Gunaan (FSG) UiTM Cawangan Perak Kampus Tapah telah berjaya melaksanakan Program Intersesi Sesi 3 2023/2024 yang julung kali diadakan. Sepanjang lima minggu sesi perkuliahan, seramai 120 pelajar telah menyertai program ini yang merangkumi empat kursus iaitu CHM301 (Organic Chemistry II), CHM256(Basic Analytical Chemistry), CSC134 (Computer and Information Processing) dan STA108(Statistics and Probability).