JPK Bekpes - Zulkifli, Muhammad Zulhilmi; Mat Yusoff, Nurul Aisyah; Mohammad Nazarul, Naz Asyraf; Mohd Yusri, Muhammad Luqman Al-Hakim (Universiti Teknologi MARA, Negeri Sembilan, 2025)
Setiap Sabtu, JPK menganjurkan aktiviti jualan sarapan pagi bertema "JPK Bekpes" di hadapan URHP dari 7.00 hingga 10.00 pagi untuk mengumpul dana tambahan bagi kelab dan aktiviti, serta mengeratkan hubungan antara penghuni kolej dan komuniti. Menu berpatutan termasuk nasi lemak (RM 1.50), sandwich (RM 2.50), dan set "Mix n Match" tiga makanan ringan seperti karipap, donat, dan roti sosej, dengan ahli JPK bertugas bergilir-gilir setiap minggu. Program ini mendapat sambutan hangat kerana jualan habis dijual setiap minggu.