JPK Frostick - Zulkifli, Muhammad Zulhilmi; Mat Yusoff, Nurul Aisyah; Mohammad Nazarul, Naz Asyraf; Mohd Yusri, Muhammad Luqman Al-Hakim (Universiti Teknologi MARA, Negeri Sembilan, 2025)
JPK FROSTICK merupakan inisiatif jualan ais krim yang bertujuan mengeratkan hubungan antara pelajar dan anggota JPK dalam suasana santai di kolej UiTM Cawangan Negeri Sembilan Kampus Seremban. Selain menawarkan ais krim pada harga mesra pelajar iaitu RM1.50, program ini turut menyokong kesejahteraan dan gaya hidup seimbang dalam kalangan pelajar. Hasil jualan juga digunakan bagi menampung pelbagai aktiviti pelajar yang dirancang pada masa hadapan.