Baju kolej sesi Okt 2024 - Zulkifli, Muhammad Zulhilmi; Mat Yusoff, Nurul Aisyah; Mohammad Nazarul, Naz Asyraf; Mohd Yusri, Muhammad Luqman Al-Hakim (Universiti Teknologi MARA, Negeri Sembilan, 2025)
Exco Keusahawanan & Ekonomi memperkenalkan baju kolej sesi Okt 2024 yang kini dibuka untuk prapesanan khas buat warga kolej UiTM Cawangan Negeri Sembilan Kampus Seremban. Baju ini hadir dalam dua pilihan warna iaitu Monochrome (Hitam/Putih) dan Eclipse (Biru/Putih), dengan dua variasi rekaan sama ada berkolar retro atau berleher bulat. Kedua-duanya menampilkan logo UiTM di bahagian dada kiri bersama tulisan “Somban”, dengan kombinasi warna yang elegan dan kemasan berkualiti tinggi. Harga ditawarkan ialah RM35.00 untuk berkolar retro dan RM38.00 untuk berleher bulat yang lebih santai dan selesa.