Sekalung penghargaan atas jasa dan khidmat - Mohd Samsi, Mohd Shafik; Kamaruddin, Siti Faridah; Joseph, Stefanie Natasha Rich; Robert, Cindy; Jafri, Fakhira; Jeri, Shirley Clare; Juhari, Nur Nadia Qausar (Corporate Communication Unit, UiTM Mukah Campus, 2025)
UiTM Cawangan Sarawak Kampus Mukah merakamkan sekalung dan setinggi-tinggi penghargaan kepada En. Mohamad Ismaily bin Hajani sebagai Pegawai Eksekutif Kanan Bahagian HEP dan Dr. Sharifah Raina binti Manaf sebagai Penyelaras Bussiness, Innovation & Technology Commercialiazation Centre (BITCOM), Bahagian PJI UiTM Cawangan Sarawak Kampus Mukah atas jasa, sumbangan, dan dedikasi yang diberikan sepanjang tempoh memberikan khidmat untuk jawatan tersebut.