Bengkel Training of Trainers (TOT) Modul Aspirasi UTAMA UiTM Cawangan Perak - Ahmad, Rusliza (Universiti Teknologi MARA, Perak, 2024)
27 September 2024 – Telah berlangsung dengan jayanya satu bengkel Training of Trainers(TOT) Modul Aspirasi UTAMA bertempat di ILD Tanjung Tualang, Perak. Bengkel ini dianjurkan oleh Unit Kepimpinan Pelajar (UKP), Bahagian Hal Ehwal Pelajar UiTM Cawangan Perak. Tujuan bengkel ini diadakan adalah sebagai persediaan kepada peserta untuk mejadi fasilitatordalam pelaksanaan Modul Aspirasi UTAMA yang akan diadakan serentak di seluruh sistemUiTM bermula semester Oktober 2024 – Februari 2025. Seramai 40 peserta telah hadir yangterdiri daripada pensyarah dan juga staf bukan akademik UiTM Cawangan Perak. Bengkel inijuga dihadiri dan dirasmikan oleh YBrs Timbalan Rektor Hal Ehwal Pelajar (TRHEP) UiTMCawangan Perak, Prof. Madya Sr. Dr. Mohd Azian Zaidi.