Safety acknowledgement - Suhaimi, Mohamad Aliff; Zulkifli, Muhammad Zulhilmi; Mahadi, Mohd Fakarul Radzi (Universiti Teknologi MARA, Negeri Sembilan, 2025)
Pada 8 Januari 2025, program Safety Acknowledgement: Kesan Kefahaman Ekstremisme dan Jihad dalam Kalangan Mahasiswa telah diadakan di UiTM Cawangan Negeri Sembilan Kampus Seremban dari jam 8.00 hingga 11.00 malam dengan kehadiran lebih 130 mahasiswa. Program ini menampilkan penceramah utama, Ydh. Inspektor Mohd Faizal bin Mat Sani dari Unit Cawangan Khas Counter Terrorism (E8), Ibu Pejabat Polis Kontinjen Negeri Sembilan, serta dihadiri penasihat dan jemputan khas. Dengan perbelanjaan RM640.00 dan kelulusan HEP, program ini berjaya meningkatkan kesedaran mahasiswa mengenai isu ekstremisme dalam suasana santai namun berinformasi, melibatkan 28 AJK termasuk Sekretariat Jawatankuasa Perwakilan Kolej (SJPK).