Sukan santai kolej - Rohissyam, Nur Syamiera Narisya; Mazlan, Muhammad Aiman; Abdul Majid, Saiful Hasbullah (Universiti Teknologi MARA, Negeri Sembilan, 2025)
Pada 5 Januari 2025, program Sukan Santai Kolej telah diadakan di perkarangan parkir Kolej Mayang Selida dengan kerjasama pelajar dan staf residen kolej, melibatkan 57 peserta serta 17 ahli jawatankuasa. Program ini bertujuan mengeratkan silaturahim, memberi ruang kepada pelajar melepaskan tekanan akademik melalui aktiviti santai, serta memperkenalkan permainan sukaneka kepada warga kolej.