Laporan Tahunan InQKA 2020: QS APPLE Virtual Conference 2020 - UiTM, Institut Kualiti dan Pengembangan Ilmu (InQKA) (Institute of Quality & Knowledge Advancement (InQKA), 2020)
Sebagai salah satu pendekatan norma baharu, kebanyakan persidangan antarabangsa anjuran badan penarafan diadakan secara maya. Pada tahun 2020, Naib Canselor UiTM, Profesor Emeritus Datuk Ir Dr Mohd Azraai Kassim, telah membentangkan kertas kerja bertajuk “Post COVID-19 Sustainable Community Development Agenda: How do we Bounce Back as a Community?” di persidangan QS APPLE Virtual Conference 2020.