Colors of Care - Sabarudin, Nur Amylia Atira; Mohammad Nazarul, Naz Asyraf; Awaluddin, Muhammad Aiman (Universiti Teknologi MARA, Negeri Sembilan, 2025)
Pada 4 Januari 2025, program khidmat masyarakat “Colors of Care” anjuran Jawatankuasa Perwakilan Kolej 2024 telah diadakan di Wad Kanak-Kanak, Hospital Tuanku Ja’afar, Seremban, dengan penglibatan 31 peserta dan 20 ahli jawatankuasa serta sokongan Staf Residen Kolej. Program ini bertujuan memberi sokongan moral dan emosi kepada pesakit kanak-kanak melalui aktiviti interaktif dan menyeronokkan bagi menceriakan suasana wad, sekali gus mengurangkan rasa takut dan kebosanan sepanjang tempoh rawatan.