Brain Outreach 2.0 - Suhaimi, Mohamad Aliff; Rosli, Mohamad Fahrin; Mahadi, Mohd Fakarul Radzi (Universiti Teknologi MARA, Negeri Sembilan, 2025)
UiTM Kampus Seremban, 31 Disember 2024 – Jawatankuasa Perwakilan Kolej (JPK) bersama Badan Peers Kaunselor Seremban (PEERS) dan Unit Kerjaya & Kaunseling (UKK) telah menganjurkan program kesihatan mental, Brain Outreach 3.0, di Medan 3 Persukuan Aras Bawah, UiTM Cawangan Negeri Sembilan Kampus Seremban. Program ini bertujuan memberi pendedahan kepada mahasiswa mengenai kesihatan mental berdasarkan fakta serta meningkatkan kesedaran dan sokongan emosi dalam kalangan pelajar. Antara aktiviti yang dijalankan ialah Kuiz Minda, Kotak Luahan Hati, Cuba Teka Saya dan Surat Semangat, yang berjaya menarik penyertaan ramai mahasiswa.