Hebahan program Sijil Profesional dalam Kepimpinan Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan (Professional Certificate in OSH Leadership). - UiTM, Institut Pendidikan Berterusan dan Pengajian Profesional (Institute Of Continuing Education & Professional Studies (iCEPS), 2021)
Program ini akan bermula pada bulan Februari 2022 dan akan dijalankan pada hari Sabtu sahaja dan sepenuhnya secara atas talian.