Hari sukan OSYS - Andrew, Leviana; Baharuddin, Nur Baizilah (Universiti Teknologi MARA, Sarawak, 2016)
Pada 30 April 2016 (Sabtu) yang lepas, Persatuan Office Systems Society (OSYS) dari Ijazah Sarjana Muda Pengurusan Sistem Pejabat (BM232) telah mengadakan Hari Sukan OSYS yang disertai 1 46 orang pelajar dari Semester 1 hingga Semester 6. Acara tersebut diadakan di gelanggang futsal dan gelanggang bola jaring di Kampus Samarahan 1. Acara-acara yang dipertandingkan adalah futsal lelaki dan wanita serta bola jaring wanita Sukan OSYS ini selain bertujuan merapatkan hubungan sesama pelajar ianya juga bertujuan melahirkan para pelajar cemerlang dalam akademik dan sukan.