Kolokium Jabatan Sains Matematik (JSM) 1/2016 - Salleh, Juliza (Universiti Teknologi MARA, Sarawak, 2016)
Ini adalah bertujuan untuk menggalakkan inovasi pengajaran di antara para pensyarah supaya dapat membantu para pelajar belajar dengan lebih menarik dan seronok melalui unsur permainan di dalam Pendidikan.