JPK Penalty Shoot - Rosli, Mohamad Fahrin; Anuar, Nur Aqmar; Abdul Majid, Saiful Hasbullah (Universiti Teknologi MARA, Negeri Sembilan, 2025)
Program JPK Penalty Shoot yang dianjurkan oleh Jawatankuasa Perwakilan Kolej (JPK) telah berlangsung pada 15 Disember 2024 di Padang UiTM Cawangan Negeri Sembilan, Kampus Seremban 3, bagi mengeratkan hubungan pelajar serta memupuk semangat kesukanan dan persaingan sihat. Program ini menyediakan platform kepada bakat bola sepak untuk menyerlahkan kebolehan, di samping meningkatkan kerjasama, keberanian dan keyakinan diri peserta. Bertemakan warna merah dan kuning yang mencerminkan identiti negeri Selangor, program yang dipimpin oleh Pengarah Mohamad Fahrin ini dimulakan pada jam 8.30 pagi dengan sesi pemanasan badan dan berjaya mewujudkan suasana yang meriah serta penuh semangat.