Baiti Jannati - Mohamad Nazarul, Naz Asyraf; Mohd Ismail, Nur Husna Hazirah; Azis, Saflina (Universiti Teknologi MARA, Negeri Sembilan, 2025)
Pada 28 November 2024, program Bacaan Yasin “Baiti Jannati” telah diadakan di Pusat Islam Sheikh Haji Ahmad Said, Universiti Teknologi MARA Cawangan Negeri Sembilan Kampus Seremban sempena Festival Kolej, anjuran Jawatankuasa Perwakilan Kolej dengan sokongan Staf Residen Kolej. Program ini melibatkan 100 peserta, 40 ahli jawatankuasa dan 2 pegawai, bertujuan meningkatkan kesedaran spiritual, penghayatan Surah Yasin serta memupuk nilai murni dan ukhuwah dalam kalangan pelajar melalui aktiviti kerohanian bersama.