JPK D’or - Syid Awaludin Indera, Hariz Hafie; Mohd Yusri, Muhammad Luqman Al-Hakim; Awaluddin, Muhammad Aiman (Universiti Teknologi MARA, Negeri Sembilan, 2025)
Pada 27 November 2024, Jawatankuasa Perwakilan Kolej (JPK) Universiti Teknologi MARA Cawangan Negeri Sembilan, Kampus Seremban telah menganjurkan JPK D’or secara atas talian dengan penyertaan 64 peserta dan sokongan 17 ahli jawatankuasa. Program e-sukan ini bertujuan mengasah kemahiran strategi dan membuat keputusan, di samping memperkukuh komuniti e-sukan universiti melalui pertandingan berperingkat dari pusingan 64 hingga ke perlawanan akhir yang berlangsung dengan sengit dan kompetitif.