Permohonan kelulusan untuk menawarkan dan menjalankan program Doktor Falsafah Industri di Institut Pendidikan Berterusan & Pengajian Profesional (iCEPS), UiTM - UiTM, Institut Pendidikan Berterusan dan Pengajian Profesional (Institute Of Continuing Education & Professional Studies (iCEPS), 2021)
Doktor Falsafah Industri atau Industrial PhD adalah alternatif kepada program PhD konvensional bertujuan untuk menggalakkan perkongsian pengetahuan antara industri dan ahli akademik dalam melahirkan golongan profesional yang berpengetahuan tinggi.