Pertandingan Mobile Legends - Mazlan, Muhammad Aiman; Rohissyam, Nur Syamiera Narisya; Mahadi, Mohd Fakarul Radzi (Universiti Teknologi MARA, Negeri Sembilan, 2025)
Pertandingan Mobile Legends anjuran Jawatankuasa Perwakilan Kolej (JPK) Sesi 2024 Universiti Teknologi MARA Cawangan Negeri Sembilan, Kampus Seremban telah berlangsung pada 26 November 2024 di Dewan Mini TPSU dari jam 8.30 malam hingga 11.20 malam. Pertandingan ini dijalankan secara berkumpulan menggunakan format playoff secara gabungan fizikal dan atas talian, bertujuan mengeratkan silaturrahim serta memberi pengalaman bertanding secara bersemuka kepada pelajar yang berminat dalam e-sukan. Secara keseluruhan, program ini berjaya menyediakan platform interaktif dan berimpak kepada mahasiswa.