Wheel of Flavour - Zulkifli, Muhammad Zulhilmi; Rosli, Mohamad Fahrin; Awaluddin, Muhammad Aiman (Universiti Teknologi MARA, Negeri Sembilan, 2025)
Program “Wheels of Flavour” telah berlangsung dari 25 hingga 27 November 2024 di perkarangan Kolej Mayang Selida, Universiti Teknologi MARA (UiTM) Kampus Seremban, bermula jam 10.00 pagi hingga 11.00 malam setiap hari. Dianjurkan oleh Jawatankuasa Perwakilan Kolej (JPK), program bertemakan “Trak Makanan dan Hidangan Tempatan” ini menampilkan pelbagai sajian melalui trak makanan, bertujuan memperkenalkan makanan tempatan, menyokong usahawan, serta mengeratkan hubungan antara mahasiswa, staf dan komuniti setempat.