Festival Kolej 2024 - Anuar, Nur Aqmar; Mohd Yusri, Muhammad Luqman Al-Hakim; Azis, Saflina (Universiti Teknologi MARA, Negeri Sembilan, 2025)
Universiti Teknologi MARA Cawangan Negeri Sembilan, Kampus Seremban telah menganjurkan Festival Kolej (FESKO) 2024 dari 25 November hingga 1 Disember 2024 di bawah kendalian Jawatankuasa Perwakilan Kolej (JPK) Sesi 2024. Festival selama seminggu ini melibatkan mahasiswa dan komuniti setempat melalui pelbagai aktiviti akademik, rekreasi dan sukan seperti Wheels of Flavour, pertandingan Mobile Legends, JPK D’or (eFootball), program kerohanian Baiiti Jannati serta JPK Colour Run, dengan tujuan memupuk penglibatan aktif pelajar, budaya kampus yang inklusif dan pembangunan holistik mahasiswa.