Malam mesra kolej - Hasnan, Nur Husna; Abd Halim Pahmi, Nurul Izzati; Awaluddin, Muhammad Aiman (Universiti Teknologi MARA, Negeri Sembilan, 2025)
Program Malam Mesra Kolej anjuran JPK dan JPKK telah berlangsung pada 8 dan 9 Oktober 2024 di Marquee Tent, Universiti Teknologi MARA (UiTM) Cawangan Negeri Sembilan, Kampus Seremban, khusus untuk pelajar kolej kediaman. Program ini bertujuan memperkenalkan staf Unit Residensi dan Hospitaliti Pelajar (URHP), Staf Residen Kolej (SRK), serta wakil JPK, di samping memberi penerangan mengenai peraturan kolej dan sistem kupon/e-merit bagi kemasukan semester seterusnya.