Penghargaan PSP UiTM 2022-2025 - UiTM, Jabatan Infostruktur (Jabatan Infostruktur, 2022)
Penghargaan ini ditujukan kepada semua yang terlibat dalam menyediakan segala bahan untuk PSP UiTM 2022-2025 kali ini.