Pelan Pelaksanaan PSP UiTM 2022-2025 - UiTM, Jabatan Infostruktur (Jabatan Infostruktur, 2022)
Pelan pelaksanaan mempunyai 5 teras pelan tindakan dan disertakan sekali strategi untuk dilaksanakan mengikut tahun pelaksanaan.