Strategi dan Program PSP UiTM 2022-2025 - UiTM, Jabatan Infostruktur (Jabatan Infostruktur, 2022)
Terdapat 5 program yang diterapkan bagi PSP UiTM 2022-2025 kali ini dan disertakan sekali strategi bagi setiap program.