Perbincangan awal program ‘Professional Certificate in Sport Social Enterprise Leadership and Management”. - UiTM, Institut Pendidikan Berterusan dan Pengajian Profesional (Institute Of Continuing Education & Professional Studies (iCEPS), 2021)
Sesi perbincangan ini melibatkan wakil daripada iCEPS iaitu Pengarah Jabatan Pendidikan Lanjutan (JPL), Prof. Madya Ts. Dr Johan @ Eddy Luaran, Pengarah JPPA, Prof. Dr. Faizah binti Abd Majid, Pegawai Eksekutif, En. Mohd Aqif Fikri Sulaiman dan En. Faisal ‘Irfan Mohamed Fuad. Manakala, bagi pihak Fakulti Sains Sukan & Rekreasi iaitu Ketua Pusat Pengajian, En. Nagoor Meera Abdullah. Perbincangan ini bertujuan untuk mendapatkan butiran terperinci berkaitan struktur program “Professional Certificate in Sport Social Enterprise Leadership and Management”.