UiTM's data and statistics (data as 30 June 2020) - UiTM, Bahagian Transformasi Universiti (Bahagian Transformasi Universiti, 2020)
Data dan statistik memaparkan bilangan pendaftaran pelajar, pelajar telah tamat pengajian, staf dan program akademik bagi tahun 2020.