Bengkel Pemurnian PRIMe: memacu kecemerlangan penyelidikan dan inovasi UiTM - Mohd, Hamidah (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2025)
Bengkel Pemurnian Portal for Research and Innovation Management (PRIMe) telah berlangsung dengan jayanya di Hotel UiTM Shah Alam, dari jam 3.00 petang hingga 5.00 petang. Bengkel ini dikendalikan oleh Puan Zuhaslinda Sulaiman, yang telah berkongsi pencerahan mendalam mengenai tatacara pengisian PRIMe dengan tepat dan sistematik, perkongsian amalan terbaik (best practices) dan panduan perkara yang perlu dan tidak perlu dilakukan dalam penggunaan portal.