Minggu Destini Siswa UiTM Cawangan Melaka Kampus Jasin - Ab.Ghani, Abdul Azim (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2025)
PTAR UiTM Cawangan Melaka Kampus Jasin telah dijemput untuk memberikan Taklimat Perpustakaan bagi program Minggu Destini Siswa (MDS) sempena pendaftaran pelajar baharu Sesi Oktober 2025. Taklimat berkenaan PTAR ini telah dijalankan secara bersemuka di Auditorium, UiTM Cawangan Melaka Kampus Jasin, bermula jam 8.30 pagi. Taklimat bersama PTAR ini telah disampaikan oleh Encik Ahmad Nazri Jaafar, Timbalan Ketua Pustakawan (M) (KUP), PTAR UiTM Cawangan Melaka Kampus Jasin. Turut hadir bersama, Encik Abdul Azim bin Ab.Ghani, Pustakawan PTAR Kampus Jasin, Puan Noorhafizah binti Azaman, Pembantu Pustakawan dan juga 2 orang pelajar latihan industri iaitu Saudari Qurratu Aini binti Kamalrolzaman dan juga Saudara Muhammad Alfi Shirman bin Nasaha. Pada sesi ini, pelajar-pelajar baharu ini telah diberi pendedahan berkenaan PTAR, fasiliti dan kemudahan yang terdapat di PTAR UiTM Cawangan Melaka.