Lawatan ke perpustakaan buka minda pelajar baharu pra-diploma & program Asasi UiTMCT Kampus Dungun - Mohd, Hamidah (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2025)
Sesi Taklimat Perpustakaan bersama para pelajar pra-diploma dan program asasi telah diadakan secara bersemuka di Perpustakaan Cendekiawan UiTMCT Kampus Dungun. Pelajar telah diberikan penerangan dan pendedahan tentang perkhidmatan dan kemudahan yang disediakan oleh perpustakaan serta koleksi bahan terkini dan pangkalan data atas talian yang diakses melalui sistem PERMATA.