Amanat Ketua Pustakawan UiTM 2026 - Jantan, Azizi (2026)
Majlis ini bertujuan menyampaikan hala tuju strategik, pencapaian serta fokus utama Jabatan Perpustakaan UiTM bagi tahun 2026, selaras dengan aspirasi UiTM 2030 dan pembudayaan ilmu sebagai teras kecemerlangan universiti dengan tema “Perpustakaan Pemacu Khazanah Ilmu Masa Hadapan”.