Kempen senyum Universiti Teknologi MARA Cawangan Sarawak Kampus Mukah 2016 - Ajol, Tracy Adeline (Universiti Teknologi MARA, Sarawak, 2016)
Kempen Senyum Peringkat Universiti Teknologi Mara Cawangan Sarawak, Kampus Mukah 2016 anjuran Unit Sukan dan Rekreasi UiTM Cawangan Sarawak, Kampus Mukah telah diadakan pada 11 Mac 2016, bertempat di Dewan Sri Balau, UiTM Sarawak, Kampus Mukah. Kempen tersebut telah berlangsung dari pukul 2.30 petang hingga 4.30 petang. Kempen ini telah disertai oleh staf dan pelajar UiTM Sarawak, Kampus Mukah. Objektif penganjuran kempen ini adalah untuk merapatkan lagi ukhwah di kalangan staf dan pelajar UiTM Sarawak, Kampus Mukah melalui budaya senyum dan seterusnya melahirkan pekerja yang mesra pelanggan.