Ucapan hari raya pengganti diri dari warga IPSis - UiTM, IPSis (Institut Pengajian Siswazah (IPSis), 2023)
Pihak IPSis mengambil kesempatan untuk memberikan ruang kepada staf bagi membuat ucapan hari raya sebagai pengganti diri.