Slide sesi libat urus warga UiTM cawangan Selangor 2026 - Abdul Rahman, Ahmad Taufek (2026)
Satu sesi libat urus oleh YBrs. Profesor Dr. Ahmad Taufek Abdul Rahman menjalankan fungsi Rektor, UiTM Cawangan Selangor.