Seksyen 10 - Pengurusan Sistem Aplikasi & Integrasi - UiTM, Jabatan Infostruktur
Memastikan pengurusan sistem, aplikasi dan integrasi ICT adalah berdasarkan Enterprise Architecture universiti dan selari dengan hala tuju strategik universiti.