Seksyen 11 - Pengurusan Pangkalan Data - UiTM, Jabatan Infostruktur (Jabatan Infostruktur, 2021)
Pengurusan pangkalan data bagi meningkatkan kebolehgunaan, kebolehpercayaan, integriti dan kebolehsediaan pangkalan data universiti.