Seksyen 12 - E-Pembelajaran - UiTM, Jabatan Infostruktur (Jabatan Infostruktur, 2021)
Panduan bagi pelaksanaan e-Pembelajaran di universiti. Memastikan penggunaan teknologi maklumat dan komunikasi sebagai medium bagi meningkatkan kualiti penyampaian dan pembelajaran.