E-buletin nada tutur edisi 2025 - Noordin, Nora; Rosli, Shafiah; Mohd Ghazali, Nur Ain Nabila; Ismail, Nabihah; Mohd Radzi, Nur Hamizah (Universiti Teknologi MARA, Hospital Puncak Alam, 2025)
Penerbitan ini merupakan bukti komitmen dan usaha gigih pihak hospital dalam menyebarkan ilmu pengetahuan yang tidak terhad kepada warga Universiti Teknologi MARA (UiTM), pelajar, pesakit, dan penjaga, tetapi juga kepada seluruh lapisan masyarakat di Malaysia tanpa mengira bangsa, agama, atau latar belakang. Usaha ini bertepatan dengan nilai sinergi UiTM, yang menekankan kepentingan kerjasama erat bagi meningkatkan produktiviti serta memberikan manfaat kepada komuniti dan industri.