Teks ucapan rektor UiTM cawangan Selangor sempena libat urus warga UiTM cawangan Selangor bersama rektor 2026 - Abdul rahman, Ahmad Taufek (2026)
Ucapan Ybrs. Profesor Dr Ahmad Taufek Abdul Rahman menjalankan fungsi rektor UiTM cawangan Selangor sempena libat urus warga UiTM cawangan Selangor bersama rektor 2026.