Program pemantapan Destini Siswa & taklimat akademik pelajar semester satu Fakulti Undang-undang - Che Mahmood, Masnida Hanim (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2025)
Perpustakaan Tun Abdul Razak Undang-Undang (PTUU) telah mengadakan Taklimat Slot Perpustakaan sempena Minggu Destini Siswa Pelajar Pascasiswazah Fakulti Undang-Undang (FUU), bertempat di Auditorium 2, Kompleks Al-Farabi, Fakulti Undang-Undang. Taklimat yang berlangsung dari jam 10.15 pagi hingga 11.00 pagi ini disampaikan oleh Ketua PTUU, Puan Masnida Hanim Che Mahmood. Sesi ini diadakan adalah untuk memperkenalkan PTAR Undang-Undang dan memberi penerangan secara ringkas berkenaan perkhidmatan yang ditawarkan kepada pengguna. Antara pengisian utama ialah pendedahan kepada sumber maklumat yang relevan, teknik pencarian maklumat secara efektif, penggunaan PERMATA Mobile App, serta penerokaan platfom digital lain seperti PERMATA Search