Program Alumni Talk 2025 - Mohd, Hamidah (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2025)
Perpustakaan Sultan Badlishah dengan kerjasama ICAN, UiTM Cawangan Kedah telah menganjurkan Program Alumni Talk 2025 bertempat di Ruang LCE, Perpustakaan Sultan Badlishah. Program ini bertujuan merapatkan jurang antara dunia akademik dan alam pekerjaan melalui perkongsian pengalaman daripada alumni cemerlang. Kehadiran program amat menggalakkan dengan penyertaan seramai 164 orang pelajar dan staf yang hadir bagi mendapatkan pendedahan sebenar mengenai realiti dunia kerjaya.