Lawatan tapak penyelidik UiTM ke Medan Niaga Satok (MNS) - Lajim, Siti Farah; Kanyan, Agnes; Yacob, Yusman; Enchang, Francesca (Corporate Communication Unit, UiTM Mukah Campus, 2025)
Pada 26 Julai 2025, pasukan penyelidik dari Universiti Teknologi MARA (UiTM), Cawangan Sarawak Kampus Mukah telah mengadakan lawatan tapak ke Medan Niaga Satok (MNS) dengan kerjasama pihak FAMA Sarawak. Lawatan ini merupakan persediaan awal bagi Kajian Penilaian Prestasi dan Kepuasan Pelanggan di MNS yang dijadualkan berlangsung pada Ogos 2025. Pasukan penyelidik ini diketuai oleh Dr. Yusman Yacob, dengan ahli pasukan terdiri daripada Puan Agnes Kanyan, Puan Siti Farah Lajim, dan Dr. Francesca Enchang. Delegasi FAMA turut diwakili oleh tiga orang staf dari organisasi tersebut.