Bengkel penulisan laporan impak (BPLI) untuk Projek Komuniti Tellian (PKT) - Kamaruddin, Siti Faridah; Abang Abdul Rahman, Dayang Hummida; Abu Bakar, Nur Ain; Japar, Juriah (Corporate Communication Unit, UiTM Mukah Campus, 2025)
Sebuah bengkel dokumentasi projek komuniti yang dinamakan “Bengkel Penulisan Laporan Impak” (BPLI) telah diadakan pada 15 hingga 17 Julai 2025 yang lalu di Hotel Kingwood, Mukah. Bengkel ini merupakan aktiviti penutup daripada Projek Komuniti Tellian (PKT) yang telah diadakan sejak bulan April 2021 sehingga Mac 2023, dan kemudian tempoh pelaksanaan projek komuniti ini telah dilanjutkan sehingga Disember 2027 atas persetujuan penaja utama projek komuniti iaitu pihak Pejabat N.57 Tellian. Pelaksanaan bengkel ini telah dipimpin oleh Penyelaras Projek iaitu Puan Dayang Hummida Abang Abdul Rahman dan Ketua Projek iaitu Puan Juriah Japar.